exclusief vergaderen in hartje Leiden
arrangementen & tarieven
arrangementen & tarieven
alles is mogelijk bij lokaal39

Je kunt onze bijzondere vergaderlocatie huren voor een vergadering of bijeenkomst van maximaal 12 personen. Je huurt niet alleen de meetingroom maar de hele benedenverdieping, inclusief een gezellige keuken met grote tafel. Daar ontstaan immers de beste ideeën!

De keuken is natuurlijk het hart van lokaal39. Hier komen jij en je collega’s samen voor een gezellig ontbijt, lunch, borrel of diner. De koelkast is goed gevuld met lokale producten. Daarnaast kun je deze ruimte gebruiken als subruimte voor break out sessies van je vergadering of bijeenkomst.

Bekijk hieronder onze arrangementen en de verschillende tarieven. Naast het huren van de vergaderruimte kun je kiezen uit allerlei leuke extra’s. Neem met ons contact op, want alles is mogelijk bij lokaal39!

 
de basis

De prijzen van de vergaderruimte (incl. subruimte) zijn als volgt:

  • huur per dagdeel (4 uur) € 350,-
  • huur gehele dag (8 uur) € 650,-

Bij deze huurprijs is inbegrepen: onbeperkt koffie (cappuccino, espresso, e.d.), thee en luxe koekjes, notitieblokken en WiFi. Prijzen zijn exclusief BTW.

Dit basis arrangement kun je aanvullen met een lekkere lunch, ontbijt of borrel en andere extra’s. Scroll verder voor de extra arrangementen en opties! Staan je wensen er niet bij? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier!

 
lokaal voor lokaal

lokaal voor lokaal: je huurt de ruimte inclusief goed gevulde koelkast met lokale producten. Denk aan broodjes, soep, eieren, etc. Je maakt dan zelf je ontbijt, lunch of borrel klaar. Kortom, je hebt de vergaderlocatie helemaal voor jezelf (zonder assistentie). 

  • Ontbijt lokaal voor lokaal € 15,-
  • Lunch lokaal voor lokaal € 19,50
reserveer lokaal voor lokaal

lokaal catering

lokaal catering: uiteraard behoort een lunch die wordt klaar gezet ook tot de mogelijkheden. De lunch wordt dan in de keuken voor jullie gemaakt en bestaat uit verschillende belegde broodjes, soep en salades.

  • Ontbijt lokaal catering € 17,50
  • Lunch lokaal catering € 22,50
  • Borrel lokaal catering € 19,50
reserveer lokaal catering

lokaal extra

wil je een private dining of een mooie dag afsluiten met prachtige vaartocht of tour door de stad? Dan organiseer ik die graag voor je. Private dining is maatwerk. De huurprijs voor varen is, ter indicatie, €165,- voor twee uur. Uiteraard is een borrel aan boord ook mogelijk.

neem contact op

Koken, bloemschikken, stylen of kleien? Gebruik onze unieke vergaderlocatie voor allerlei workshops. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Vraag vooral naar de extra’s zoals assistentie in de keuken, stadtours per segway of een vaartocht als afsluiter van de dag.
neem contact op
de kleine letters
Beamer is inbegrepen in de huurprijs. Prijzen zijn per persoon, per dagdeel en exclusief BTW. We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische lokale producten en leveranciers. De borrel bestaat uit verschillende frisdranken, kaasjes, worst, chips en cruditees. De borrel luxe is inclusief 1 fles rode en 1 fles witte wijn en bier per gezelschap.
volg ons op instagram

Instagram

  • Boter, bloem, eieren, suiker, vanille, abrikozen en een flinke dot vers geslagen room: hemels! (Recept uit het Franse kookatelier)
  • Zaterdag: bakdag! We hadden nog wat aardbeitjes en rabarber die eigenlijk net niet meer lekker waren om zo te eten, dus hop hop chop chop en in een cake ermee:) lekker!
  • Zoals je - wellicht - weet is lokaal39 tijdelijk gesloten in verband met de geboorte van onze dochter begin mei! Voor ons dus geen vergaderingen deze zomer maar beschuit met muisjes én ander soort roze zoetigheden! Fijne zomer allemaal!