unieke vergaderruimte in Leiden
impressie
Image
Image
Image
Image
Image
Image
vergaderen met een sparkle

Je kunt onze bijzondere vergaderlocatie huren voor een vergadering of bijeenkomst van maximaal 12 personen. Je huurt niet alleen de meetingroom maar de hele benedenverdieping, inclusief een gezellige keuken met grote tafel. Daar ontstaan immers de beste ideeën!

De keuken is natuurlijk het hart van lokaal39. Hier komen jij en je collega’s samen voor een gezellig ontbijt, lunch, borrel of diner. De koelkast is goed gevuld met lokale producten. Daarnaast kun je deze ruimte gebruiken als subruimte voor break out sessies van je vergadering of bijeenkomst.

Naast het huren van de vergaderruimte kun je kiezen uit allerlei leuke extra’s. Neem met ons contact op, want alles is mogelijk bij lokaal39!

reserveer lokaal39
volg ons op instagram

Instagram

  • Lente op de vergadertafel! Zo wordt vergaderen pas echt een feest;) (nou ja niet echt natuurlijk, maar wel heel lekker😍) foto: @sgroebbe recept: roomsoezen met roodfruit van @rutgerbakt
  • Taart wensen laten we bij lokaal39 graag in vervulling gaan: zeker als onze vaste gasten vragen om soezen met room en roodfruit! Morgen op het menu!
  • Dieetwens? Vegan? Glutenvrij? Ook dan bakken we een passende zoete lekkernij zoals deze overheerlijke vegan chai bananencake met walnoten en rozijnen! Recept van @taartenvanjansen ❤️