vergaderen met een sparkle
over ons
alles is mogelijk bij lokaal39

lokaal39 is een unieke vergaderruimte in het hartje van Leiden waar bijzondere (zakelijke) bijeenkomsten worden georganiseerd. Ik houd zelf namelijk van mooi gedekte tafels en van goed, eerlijk en lokaal eten. Bij lokaal39 krijg je altijd meer dan je verwacht: dat noem ik “met een sparkle”! We maken zo veel mogelijk gebruik van lokale, duurzame en biologische producten. En altijd een vers eitje bij je ontbijt of lunch van onze eigen kippen.

Bekijk alle arrangementen en leuke extra’s van lokaal39.

over mij

Welkom op lokaal39, de website van een bijzondere vergaderlocatie in het hartje van Leiden. lokaal39 is een inspirerende plek waar mensen samenkomen om te vergaderen, brainstormen, workshops te doen of te dineren.

Mijn naam is Merel Gorter en ik kom zelf veel op locaties voor brainstormsessies, heidagen en break out sessies. En steevast vraag ik me af: kan dat niet anders? Is automatenkoffie en een kadetje met jonge kaas nu het summum van gastvrijheid? En wil ik echt in een bos of bij een boer, verstoken van WiFi, vergaderen met mijn collega’s? Is dat nou inspirerend.

Daarom ben ik lokaal39 gestart: een bijzondere locatie, waar je altijd net iets meer krijgt dan je verwacht. Dat noem ik een sparkle. Het gewone bijzonder maken, daar hou ik van: Of het nu gaat om de inrichting van mijn huis, het dekken van een tafel, de opzet van de vergaderruimte of bij de projecten waarvoor ik word ingehuurd. Altijd probeer ik er een andere draai aan te geven, iets extra’s toe te voegen en het echt speciaal en er een belevenis van te maken.

Naast mijn werk voor lokaal39, ben ik free-lance concept- & eventmanager en brandmanager. En bedenk en organiseer ik onderscheidende campagnes en evenementen voor bedrijven. Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op mijn linkedin profiel. Ik ben beschikbaar voor opdrachten en projecten. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel me dan!

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met mij op!

Ik hoop je snel te ontmoeten op nummer 39!


volg ons op instagram

Instagram

  • Boter, bloem, eieren, suiker, vanille, abrikozen en een flinke dot vers geslagen room: hemels! (Recept uit het Franse kookatelier)
  • Zaterdag: bakdag! We hadden nog wat aardbeitjes en rabarber die eigenlijk net niet meer lekker waren om zo te eten, dus hop hop chop chop en in een cake ermee:) lekker!
  • Zoals je - wellicht - weet is lokaal39 tijdelijk gesloten in verband met de geboorte van onze dochter begin mei! Voor ons dus geen vergaderingen deze zomer maar beschuit met muisjes én ander soort roze zoetigheden! Fijne zomer allemaal!